Bruiloft Arjan & Devina

Eind-el-ijk is het dan zover, de bruiloft van Arjan & Devina op m'n blog! Omdat ik zo lang ziek ben geweest is het geen sneak peek meer maar gewoon wat favorietjes van hun mooie dag. Arjan & Devina, jullie waren geweldig! Liefs xx

Ceremonie - Huwelijksvoltrekking & receptie: Boka Bizarro beach ~ www.bokabizarrobeach.nl

Feest: Machinefabriek Vlissingen

Make-up & visagie: Melissa Burghardt ~ www.makeupbymelissa.nl

Kapsel bruid: Kapsalon Vertigo ~ www.kapsalon-vertigo.nl

Kapsel bruidegom: Kapsalon Vertigo ~ www.kapsalon-vertigo.nl

Trouwjurk bruid: Weddings Rotterdam ~ www.weddings.nl

Trouwpak bruidegom: Roka Rotterdam ~ www.roka.nl

Bloemendecoratie: Bloemenatelier Dirkje Dekker ~ www.dirkjedekker.nl

Fotografie: Ruud Rodermond fotografie ~ www.ruudrodermond.nl

Door bruidsfotograaf Ruud Rodermond gevestigd in Vlissingen, Zeeland.

#ballonnen #receptie #champagne #feest #bruidsfotografie #bruidsjurk #bruidsfotograaf #bruid #bruidegom #bruiloft #vlissingen #trouwjurk #trouwpak #trouwfotograaf #trouwringen #trouwboeket #slingers #huwelijk #taart #diner #huwelijksvoltrekking #bloemen #walcheren #cake #ceremonie #lifestylefotograaf #zwangerschapsfotograaf #gezinsfotograaf #fineart #zwanger #portretfotografie #zwangerschapsfotografie #lifestyle #fotograaf #loveshoot #zeeland #goes #kinderfotografie #fotografie #middelburg #portretfotograaf #cakesmash #gezinsfotografie #kinderfotograaf