top of page

Awards & publicaties

4x Internationale Weddison Awards 

Weddison is een wereldwijd netwerk met de allerbeste bruidsfotografen ter wereld. Een vakjury - experts op het gebied van bruiloft fotojournalistiek - kiezen alleen de meest exclusieve, écht ervaren professionals die met hun creativiteit in 1 foto een krachtig verhaal kunnen vertellen. De criteria om te winnen zijn erg streng, minder dan 5% van alle inzendingen wordt bekroond met een Weddison Award.

 Gepubliceerd op LOOKSLIKEFILM 

 LOOKSLIKEFILM is een internationale community van +60.000 topfotografen van over de hele wereld! Een publicatie op deze website wat overspoeld wordt door waanzinnig internationaal talent is daarom ook een enorme eer en in mijn ogen even waardevol als een internationaal award!

 3x Internationale AFNS Award - 1x Eerste plaats 

De AFNS AWARD is een internationale wedstrijd voor fotografen op het gebied van newborn, zwangerschap, gezin & kinderfotografie.

We maken gebruik van fotografen die met hun foto's een hoge kwaliteit en uitzonderlijkheid weergeven. Het idee, de samenstelling, het ontwerp en de implementatie van het beeld worden geëvalueerd door een internationale deskundige vakjury.

1stplace+05+18.jpg
Badge4+Winner.jpg
Badge4+Winner.jpg
1stplace+05+18.jpg
bottom of page