top of page

PUUR
TIJDLOOS
AUTHENTIEK

Prachtige, pure beelden vol liefde

waar je voor altijd op terug kunt kijken.

De tijd gaat snel, soms te snel. En terwijl het leven aan ons voorbij raast realiseren we ons soms niet hoe kostbaar momenten werkelijk zijn.

Dat is waarom ik geloof in de kracht van het vastleggen van bijzondere momenten, maar ook van de alledaagse, ogenschijnlijk normale momenten.

Laten we er samen voor zorgen dat deze momenten nooit verloren gaan en je hier voor altijd op terug kunt kijken.

Image Size.jpg

AANGENAAM

Hey, ik ben Ruud

Ik ben geboren in 1988 in Vlissingen en woon hier nog steeds, samen met de liefde van mijn leven; Christa en onze twee prachtige dochters, Noortje en Bo.

Na het afronden van mijn opleiding grafische vormgeving ben ik in 2013 in het diepe gesprongen en mijn eigen bedrijf in portretfotografie gestart.

Nu, vele jaren  later is het bedrijf uitgegroeid tot een bloeiende onderneming die niet alleen portretfotografie aanbiedt, maar ook gespecialiseerd is in drone, food, vastgoed, superyachts en interieurfotografie.

Ook heb ik inmiddels 8 interationale fotografie awards op mijn naam staan, supertof!

Ik ben dol op wandelen, op vakantie gaan met mijn gezin, kickboksen, basketbal, idyllische dorpjes, de natuur en gezellige 30 seconds avonden met vrienden - winnen doe ik helaas nooit.

patternkindwords.jpg

Klant is koning

Een onvergetelijke ervaring, dat is wat ik jou als klant wil meegeven.

Bij iedere opdracht staan de wensen van mijn klanten centraal en zet ik alles op alles om iedere verwachting te overtreffen.

0

JAAR ERVARING

+

0

INTERNATIONALE AWARDS

302

5-STERREN RECENSIES

1451

 HIGH FIVES GEKREGEN

bottom of page