Jullie trouwalbum bestellen

Kleuren en materialen linnen album

Coated linnen

Mooi linnen met een klassieke oneffen patroon en een beschermende coating. Het linnen is daarom erg geschikt voor een album cover, omdat het niet snel vuil wordt of krassen krijgt. Bovendien is het water en vuil afstotend. De patroon van dit gekleurde linnen is redelijk fijn. Deze collectie coated linnen heeft een kleine oneffen patroon en voelt strak en glad aan.

1/1

Natuurlijk linnen

Natuurlijke linnen soorten. Iets grover van structuur en met meer natuurlijke oneffenheden dan het effen linnen.

1/1

Effen linnen

Strak effen linnen voor een mooi strak linnen album, met een frisse kleur. Het patroon van dit gekleurde linnen is redelijk fijn. Deze collectie linnen is zonder oneffenheden, en voelt effen en strak aan.

1/1

Kleuren en materialen lederen album

Bull leder

Karakteristiek echt leer met prachtige craquelé in donkere tinten. Het unique leer is afkomstig van Europeese stieren en wordt afgewerkt met wax om de antieke en karakteristieke uitstraling te behouden. Omdat echt leer een natuurproduct is, zijn de tinten van dit leer nooit 100% zoals afgebeeld. Dit leer heeft ook de eigenschap om onder invloed van zonlicht lichter of donkerder te worden. Het luxe gevoel van het leer geeft een album een prachtige unieke uitstraling.

1/1

Nappa leder

Elegante echte leersoort in prachtige zachte kleuren. Het Nappa leer heeft een fijne nerfstructuur en word door en door geverfd om een egale kleur te garanderen. Alleen de allerbeste huiden met een minimum aan natuurlijke kenmerken zoals schrammen en insectenbeten worden geselecteerd. Nappa leer soorten geven je album een prachtige kleur en het fijne gevoel van echt leer.

1/1

Ruud Rodermond fotografie // Fotograaf gevestigd in Vlissingen, Zeeland.

© Ruud Rodermond fotografie // Algemene voorwaarden

KVK 604 92 848