top of page

Bruiloft Bas + Ilse

Het is altijd een mega groot compliment als je gevraagd wordt om iemand z'n bruiloft vast te leggen. Ik vind het zelf nog een groter compliment - als die persoon die je vraagt - zelf óók bruidsfotograaf is. Op dit soort momenten voel ik me zó vereerd, echt zo gaaf! Kijk mee met de prachtige bruiloft van Bas & Ilse uit Zierikzee. Liefs xx

Door bruidsfotograaf Ruud Rodermond gevestigd in Vlissingen, Zeeland.

#zeeland #trouwen #trouwjurk #zierikzee #vlissingen #goes #middelburg #walcheren #strand #strandpaviljoen #corazon #renesse #2017 #bruid #bruidsjurk #bruidsfotograaf #bruidegom #bruiloften #bruidsfotografie #bruiloft #trouwpak #trouwfotograaf #wedding #bruidstaart #trouwringen #trouwboeket #feest #huwelijk #huwelijksvoltrekking #ceremonie

bottom of page