top of page

Newborn lifestyle Ymke sneak peek

Afgelopen zondagmorgen reed ik naar Grijpskerke voor een newborn lifestyle reportage. Bekijk hieronder wat heerlijke plaatjes en wat lieve woorden van Ymke haar ouders. Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid, geniet lekker van elkaar! Liefs xx

"Gisteren een newborn lifestyle reportage gehad bij ons thuis. Door Ruud zijn relaxte houding voelden we ons meteen op ons gemak en we hoefden gelukkig niet te poseren om prachtige foto's als resultaat te krijgen. Gelukkig voelde Ruud ons goed aan en hadden we aan een half woord genoeg om te vertellen wat we mooi vinden. Je kunt goed merken dat Ruud passie heeft voor zijn vak, dit maakt het samenwerken erg prettig! Wat bovenal heel erg belangrijk voor ons was is dat Ruud vooral heel lief en geduldig is geweest voor onze dochter van 20 dagen oud. Tussendoor voeden was geen punt: er was overal genoeg tijd voor.Kortom: geen moment spijt van onze keuze voor Ruud en supertevreden met het resultaat: prachtige foto's van ons gezinnetje" - Erica, moeder van Ymke

Door newborn lifestylefotograaf Ruud Rodermond gevestigd in Vlissingen, Zeeland.

bottom of page