Newborn lifestyle Bella

Een tijdje terug ging ik langs bij deze lieve mensen en hun eerste kindje Bella! Toen ik aankwam was ze nog lekker alert en wakker waardoor ik mooie geeuwtjes en lachjes heb kunnen fotograferen, hierna viel ze héérlijk in slaap! Wat een heerlijk gezin! Khalid, Alina & Bella: Geniet lekker van elkaar! Liefs xx

Door newbornfotograaf Ruud Rodermond gevestigd in Vlissingen, Zeeland.

#bruidsfotograaf #zwangerschapsfotografie #newbornfotografie #gezinsfotografie #kinderfotografie #portretfotografie #loveshoot #cakesmash #zwangerschapsfotograaf #newbornfotograaf #gezinsfotograaf #kinderfotograaf #trouwfotograaf #fotograaf #fotografie #portretfotograaf #vlissingen #middelburg #goes #newborn #lifestyle #walcheren #zeeland #bruidsfotografie

Ruud Rodermond fotografie // Fotograaf gevestigd in Vlissingen, Zeeland.

© Ruud Rodermond fotografie // Algemene voorwaarden

KVK 604 92 848