top of page

Voorbeelden fine-art zwangerschapsfotografie

Hi lieve mommy to be!

 

Allereerst van harte gefeliciteerd met je zwangerschap, ik hoop dat alles goed met gaat en je toch een beetje kan genieten van je zwangerschap in deze vreemde tijd!

Helaas word ik als ZZP’er hard geraakt door deze crisis, veel geplande shoots heb ik moeten annuleren en ook alle bruiloften worden geschrapt. De afgelopen tijd ben ik daarom druk op zoek gegaan naar een manier om deze schade te herstellen. 

Ik wil op zeer korte termijn fine-art zwangerschapsfotografie gaan aanbieden.

Ik hoor je al denken; “Uhm, wat is dat?”

 

Fine-art zwangerschapsfotografie wordt voornamelijk gedaan in een studio omgeving met speciale handgemaakte zwangerschapskleding. 

Ik wil op termijn graag deze zwangerschapskleding standaard bij iedere boeking ter beschikking stellen zodat vrouwen bij een boeking een ruime keuze aan zwangerschapskleding hebben. 

In deze onzekere tijd is een investering in deze kleding voor mij helaas niet haalbaar. Daarom heb ik het volgende bedacht; 

 

Ik verzorg voor jou een volledig kosteloze fine-art zwangerschapsreportage ter waarde van € 250,- 

Het enige wat jij hoeft te doen is een het bedrag te betalen voor de zwangerschapskleding die je wilt gebruiken.

Deze zwangerschapskleding komt na de sessie bij mij in de ‘collectie’. Jij hebt voor een bizar lage prijs waanzinnige mooie foto’s in prachtige kleding én je steunt hierbij een lokale ondernemer die hierdoor eindelijk zijn jonge gezin weer kan onderhouden! 

Wil jij liever in lingerie of naakt op de foto? Dan betaal je puur alleen voor de achtergrond die graag zou willen gebruiken, deze is niet duurder dan € 60,-

 

Heb je hier interesse in? Kijk dan HIER uit welke zwangerschapskleding je kunt kiezen! LET OP: VOOR DE MEESTE ZWANGERSCHAPSJURKEN GELDT EEN LEVERTIJD TUSSEN 1-3 WEKEN

Wil je je sessie gelijk inplannen? Klik dan HIER

Enkele voorbeeldjes:

bottom of page