top of page
NEWBORN

FAQ - Meest gestelde vragen

Op deze pagina beantwoord ik vrijwel alle vragen die ik ooit heb gehad! 

Zodra je een reportage hebt geboekt ontvang je een link met alle praktische informatie met bijvoorbeeld antwoord op de volgende vragen: 'Wat voor kleding doen we aan?', 'Worden de foto's nabewerkt?', 'Hoe kan ik de foto's uitkiezen?' enzovoorts :)

 

Klik hiernaast op de reportage waar jij vragen over hebt. Staat jouw vraag hier niet tussen?

Neem dan even contact met me op :)

Wanneer kan ik het beste een newborn lifestyle reportage boeken?

Aan de hand van de uitgerekende datum maken we een voorlopige afspraak. Wanneer de kleine geboren is kan je contact met mij opnemen zodat we de exacte datum kunnen inplannen.

Binnen hoeveel dagen na de geboorte worden de foto's gemaakt?

Ik fotografeer pasgeboren kindjes binnen 10 dagen na de geboorte. Na deze 10 dagen zijn bepaalde poses en foto's helaas niet meer mogelijk. Plan dus snel na de geboorte de afspraak in :)

Hoeveel foto's ontvang ik, en hoeveel kost het om meerdere foto's te ontvangen?

Na de reportage ontvang je een link naar een persoonlijke, beveiligde galerij.

Hieruit kies je 15 foto's die je professioneel bewerkt ontvangt. Wil je meer dan 15 foto's uitzoeken, kost dit € 15,- per foto.

 

 

Fotografeer je ook in het weekend?

Jazeker! Het weekend is het meest populair bij het inplannen van een afspraak. Vaak staan de weekenden 2 weken van te voren vol met afspraken. Wil je jouw afspraak graag in het weekend plannen? Houdt hier dan rekening mee!

 

 

Hoe lang duurt een newborn lifestyle reportage, en waar wordt deze gehouden?

De reportage duurt over het algemeen ongeveer 1½ á 2 uur maar kan ook wat langer duren afhankelijk van eventuele voedingen etc. De reportage wordt bij jullie thuis gehouden.

bottom of page